Buna, fetelor!

Nu stiu cum sunteti voi, dar mie iarna nu prea imi surade. Nu sunt un fan, recunosc! Ma incanta putina zapada in perioada Craciunului, si cam aici se opreste toata dragostea mea fata de acest anotimp. Oh, primavara, ce ma voi bucura cand vei fi! (vorba cantecului)

poza1_result

 

Pana atunci insa, am gasit timpul si buna dispozitie printre examene (pentru ca din pacate sunt in plina sesiune), sa imi alcatuiesc o tinuta comoda care sa mai alunge putin starea creata de vremea de afara.

poza2_result

 

M-am bucurat totusi pentru ca cele 3 grade mi-au oferit posibilitatea de a purta mult indragita caciula ruseasca. Acest accesoriu a apartinut mamei mele, si prin urmare, are si o oarecare incarcatura sentimentala. Este fabricata dintr-o piele foarte groasa si rezistenta de caprioara iar datorita faptului ca este in totalitate acoperita de blana, este foarte calduroasa.

poza4_result

 

poza3_result

 

Am asortat-o la un palton confectionat dintr-un material pepit (din nou, mama este “vinovata”). Fiind unul dintre paltoanele mele preferate datorita croielii dreapte, lejere, datorita modelului nasturilor dublii si a umerilor usor ridicati, il consider unul dintre paltoanele cele mai comode si mai usor de asortat.

poza6_result

poza5_result

 

Jeansii (Lee Cooper) pe care ii port, sunt cumparati dintr-un outlet (niciodata nu imi regret aceste alegeri) si sunt stilul boyfriend, un model lucrat clasic si cu talie inalta. Culoarea stearsa este cea mai potrivita pentru acest tip de blug, iar pentru a le da o nota si mai relaxata, am adaugat niste botine (New Look) si am suflecat putin marginile blugilor.

poza7_result

 

Aceasta este ideea mea de outfit pentru una din zilele acestea reci de care se pare ca nu mai scapam. Va imbratisez cu drag!

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

1 Comment

Write A Comment