Buna dragilor,

Va invit sa luati o pauza din alergat, sa puneti jos pungile cu haine si accesorii, sa va luati cafeaua preferata si sa cititi aceste randuri. Am o veste minunata pentru voi! Nu, nu va opresc din a face shopping, ci va ofer ocazia ca in timp ce faceti shopping sa castigati si un voucher in valoare de 400 Ron. Nu suna rau, nu-i asa?

Centrul Comercial Felicia iti arata care sunt cele mai fashion tinute de iarna!  Alaturi de Ramona si Eliza, am creat special pentru tine tinute alcatuite din articole vestimentare aflate la reducere, pe care le poti gasi in magazinele din Centrul Comercial Felicia.

Prin intermediul aplicatiei fashion Winter Sale, poti vizualiza atat tinutele propuse de  noi, cat si restul articolelor aflate la reducere, si poti participa in acelasi timp la cel mai cool concurs al iernii. Prin doar cateva click-uri poti castiga unul dintre cele doua  vouchere in valoare de 400 Ron, valabile in magazinele Benvenuti si Salamander. Perechea de ghete pe care ai pus ochii poate fi a ta, daca urmezi urmatorii pasi:

Pasul 1. Accesează aplicatia AICI.

Pasul 2. Selecteaza tinuta preferata.

In functie de stilul tau, poti alege, dintre variantele propuse de noi, fie o tinută sport sau casual, fie ai variantele funky, daca esti o persoana dinamica si plina de optimism. De asemenea, poti opta pentru o tinută office, pentru ca un look fresh este perfect pentru o zi de luni la birou, sau pentru o tinuta eleganta, minunat de potrivita unui eveniment glam.

Iata variantele propuse de mine:

Pasul 3. Completeaza formularul de inscriere.

Completeaza toate campurile libere, pentru ca cei de la Centrul Comercial Felicia sa iti poata trimite mailul prin care te anunta ca esti unul dintre castigatori *yay*.

Pasul 4. Da share pe Facebook.

Ultimul pas, si cel mai important, este sa distribui pe pagina ta de Facebook tinuta ce iti place.

Este foarte important sa stii ca aplicatia Winter Sale, poate fi accesata pe site-ul Centrului Comercial Felicia doar in perioada 20 ianuarie-2 februarie, asa ca hurry up! Castigatorii se vor anunta pe data de 26 ianuarie si pe 2 februarie.

Va doresc mult succes tuturor! Si daca aveti nevoie de un partener de shopping, let me know. Va insotesc cu mare drag!

Have a great night,

Ale

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

1 Comment

  1. Pingback: Concurs online prin aplicația fashion Winter Sale de la Centrul Comercial Felicia! – About Fashion Street

Write A Comment