Este ianuarie, este perioada reducerilor, asa ca este clar timpul pentru o noua campanie WINTER SALE alaturi de Centrul Comercial Felicia. 

Daca sunteti alaturi de mine de mai bine de jumatate de an, atunci stiti ca in fiecare vara si iarna lucrez impreuna cu Centrul Comercial Felicia la campanii de SALE foarte simpatice. 

Anul acesta, pentru campania de WINTER SALE ,  am schimbat putin strategia si am abordat o idee mai interactiva si mai fun, spunem noi. In loc de clasicele poze cu outfituri alese de catre bloggerii de moda din Iasi, am realizat un video fain, impreuna cu Vlad, de la September Studio.

Prin intermediul video-ului va luam cu noi prin magazinele din Centrul Comercial Felicia, va plimbam printre rafturile cu produse aflate la reducere (si sunt cateva!!) si va inspiram (speram noi) cu outfituri alcatuite in totalitate din produse reduse. 

De la pijamale, la jeansi, pulovere, ghete, blanuri sau rochii vaporoase, gasiti orice va trece prin minte, la pret redus, in campania aceasta de WINTER SALE . 

Provocarea pentru cei 3 fashion bloggeri a fost sa realizeze tinute cu 3 tematici diferite – Casual Outfit, Elegant Outfit si probabil cea mai ”usoară” alegere  – Personal Style.

Casual outfit sau tinutele ocazionale se potrivesc in aproape orice context, daca articolele sunt bine alese, iti pun in valoare trasaturile si te fac sa te simti bine în pielea ta. Pe cand, o tinută eleganta trebuie purtaa la o ocazie mai speciala si atunci necesita o atentie deosebita, in alegerea articolelor care o alcatuiesc.

Stilul personal sau personal Style este ceea ce te defineste si poate fi exprimat prin hainele pe care le porti. Stilul personal este unic si iti contureaza personalitatea, se formeaza in timp si iti pune in valoare caracterul.

winter sale, centrul comercial felicia, sale, shopping, stand for fashion, fashion blogger, iasi blogger, winter shopping, september studio winter sale, centrul comercial felicia, sale, shopping, stand for fashion, fashion blogger, iasi blogger, winter shopping, september studio winter sale, centrul comercial felicia, sale, shopping, stand for fashion, fashion blogger, iasi blogger, winter shopping, september studio

Acum, partea cea mai interesanta pentru tine este faptul ca in perioada 24 – 28 ianuarie, se desfasoara concursul online, pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia, in care daca urmezi 3 pasi simpli, ai posibilitatea de a castiga unul dintre cele 3 vouchere de cumparaturi, in valoare de 400 Ron fiecare, valabile la magazinele Media Galaxy, CCC și Benvenuti, din Centrul Comercial Felicia.

  1. Intra pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.
  2. Alege filmuletul preferat dintre cele 3: video cu Alexandra Dobă, video cu Simona Nemțanu, video cu Georgiana Contantinescu.
  3. Da like, scrie un comentariu cu numele unei prietene si distribuie filmuletul preferat pe pagina ta de Facebook.

Si gata, te-ai inscris in concurs! Castigatorii vor fi anunati pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia si pe site www.felicia-iasi.ro.

Mult succes si spor la shopping!

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment