! ATTENTION EVERYBODY ! O noua zi de vineri a trecut, astfel incat un nou video din categoria WEEKEND LOOK este on pe Instagram, si totodata aici, in mai multe cuvinte.

Am somat toata vara si nu am mai filmat nimic din categoria aceasta care chiar imi place mult. Dar mi-am propus sa trag de mine si sa ma pun iar pe filmat si pe alcatuit weekend look-uri care sa va inspire macar putin.

Pana una alta va zic ca nu am fost niciodata un mare fan al nuantelor de galben, dar daca e sa aleg una care sa imi placa, pot spune ca am facut o pasiune pentru galbenul mustar.

M-am provocat singura sa introduc culoarea aceasta in gardroba mea, si am comandat o rochie care merge de minune in zilele de vara calduroase. Dar pentru ca nu as fi eu daca nu as purta o rochie varatica si in afara zonei ei de confort, am alcatuit un weekend look de toamna care chiar ma caracterizeaza super bine.

Am mers pe layering si am pus sub rochia cu maneca scurta si maleta mea preferata, o pereche de dresuri si daca e sa duc tinuta mai departe as pune pe umeri si un trench subtire pentru zilele mai racoroase.

Rucsacul negru este aliatul meu in zilele in care plec cu treburi de rezolvat prin oras, dar m-am obisnuit atat de tare cu el ca parca nu mi se mai dezlipeste de mana, asa ca il port si in tinuta de astazi.

Am indraznit cu un ruj portocaliu pentru putin color-blocking si m-am accesorizat cu o pereche de ochelari cu rama geometrica care imi plac de nu mai pot.

Am construit un weekend look in jurul rochiei galben mustar desigur, si desi ma scoate putin din zona de confort este una dintre tinutele acelea pe care le-as repeta, pentru ca imi dau un vibe increzator.

Pe tine ce culoare te scoate din zona de confort?

weekend look, autumn look, ootd, tinuta de toamna, rochie galbena, cum purtam galben, bonprix, concept a trois, fashion blogger, fashion girl weekend look, autumn look, ootd, tinuta de toamna, rochie galbena, cum purtam galben, bonprix, concept a trois, fashion blogger, fashion girl ootd, tinuta de toamna, rochie galbena, cum purtam galben, bonprix, concept a trois, fashion blogger, fashion girl

Am purtat:

*Rochie galbena – bonprix

*Maleta neagra- Concept a trois

*Ochelari – Amiclubwear

*Rucsac – magazin SH

*Pantofi – local shop

 

 

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment