! ATTENTION EVERYBODY ! O noua zi de vineri a trecut, astfel incat un nou video din categoria WEEKEND LOOK este on pe Instagram, si totodata aici, in mai multe cuvinte.

Hey, girls,

Nu stiu voi, dar eu sunt extraordinar de nerabdatoare sa ma las invaluita de materiale subtiri, sa imi port rochiile cu flori si sa stau numai afara cat e ziua de lunga, sa ma pot bucura de caldura soarelui.

Printre zile ploioase si mohorate isi mai face loc si cate o zi frumoasa, in care chiar poti simti primavara. Nu am renuntat inca la paltoane si fulare, sa fim intelese, dar sunt zile in care pot sa le inlocuiesc cu cardigane si jachete mai subtiri.

E ok, am rabdare ca primavara sa isi intre in drepturi, iar pana atunci visez cu ochii deschisi si imi notez idei de outfituri pe care le voi purta in zilele calduroase.

Video-ul de astazi din categoria WEEKEND LOOKS este despre primavara, si vine sa va aduca putina culoare si, sper eu, inspiratie pentru zilele frumoase ce se anunta.

Zilele trecute, dupa ce am facut publica postarea cu noul weekend look, mi-a scris cineva ca nu a mai purtat dresuri albe din scoala generala. M-am amuzat teribil, pentru ca intr-adevar acolo le e locul dar deoarece am un numar relativ mare de incaltari albe, eu mi-am zis ca o pereche de dresuri albe sunt chiar de neratat, mai ales cat inca este racoare afara si nu poti iesi cu piciorul gol. Si chiar au mers de minune in combinatie cu rochita rosie cu flori.

O pereche de ochelari si una de cercei cu perle mai tarziu, am aplicat un ruj rosu si am scos putin din anonimat toata tinuta. And that’s all folks si cu acest weekend look !

bonprix, stand for fashion, follow me, fashion blogger, blogger de moda, alexandra doba, ootd, outfit of the day, weekend look, flower dress, rochie cu flori, tinuta de weekend bonprix, stand for fashion, follow me, fashion blogger, blogger de moda, alexandra doba, ootd, outfit of the day, weekend look, flower dress, rochie cu flori, tinuta de weekend bonprix, stand for fashion, follow me, fashion blogger, blogger de moda, alexandra doba, ootd, outfit of the day, weekend look, flower dress, rochie cu flori, tinuta de weekend bonprix, stand for fashion, follow me, fashion blogger, blogger de moda, alexandra doba, ootd, outfit of the day, weekend look, flower dress, rochie cu flori, tinuta de weekend

Am purtat:

*Rochie inflorata: bonprix

*Dresuri: Penti

*Ghete: Zaful

*Cercei cu perle: Everbril

*Ochelari cu perle: Amiclubwear

*Lipgloss metalic: Boys’n Berries de la The Make-up Shop

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment