De ceva vreme tot fac brainstorming, ca sa gasesc o super idee revolutionara, inedita si de nemaintalnit, un mod fain prin care sa vin in fata voastra cu un look saptamnal. Astazi este ziua cea mare asa ca say hello unei noi categorii de postari atat pe insta cat si aici pe blog, si anume: WEEKEND LOOK .

Ciao, girls,

Vreau sa vorbesc putin cu voi astazi. Si vreau ca ceea ce va spun sa se roteasca in jurul cuvantului “INSPIRATIE”.

Ma gandeam zilele ca sunt o norocoasa ca traiesc in aceasta perioada in care INSPIRATIA e la tot pasul. Una dintre activitatile mele preferate este sa stau afara, pe banca si sa observ oamenii care imi trec prin fata.

Incerc sa descifrez cine sunt ei prin modul in care au ales sa se imbrace in ziua respectiva. Si ma surprind notand un aspect, si pe al doilea, al treilea and so on, fie ca este vorba despre o combinatie cromatica sau doar despre un mod de a purta o piesa pe care o am si eu acasa. O simpla idee care sa ma INSPIRE si de la care sa pornesc in crearea urmatorului look.

Recunosc, Pinterest-ul si Instagram-ul sunt principalele surse de unde imi culeg INSPIRATIA. Sunt clar platforme mult mai vaste in idei si mult mai la indemana, pentru ca cine are timp sa stea in fiecare zi pe banca chiar si jumatare de ora, cu un job full time, un content de creat si o viata personala acasa?! Eu sigur nu.

Am cateva gagici faine aici care imi scriu cand le place cate o combinatie pe care o fac in tinutele mele. Asa ca pentru cele care s-au regasit, se regasesc sau, sper eu, se vor regasi candva in stilul meu, am pus la cale un mic proiect. Mi-am propus ca in fiecare vineri, sa postez un video putin altfel, cu un “WEEKEND LOOK” care sa va inspire in weekend-ul ce se apropie.

 

Poate esti in pana de idei si vin eu cu solutia salvatoare, mai stii? M-ar ajuta mult feedback-ul vostru si as vrea sa stiu daca va e pe plac cat de putin. Asa ca va astept oricand cu mesaje, fie ele pozitive sau critici constructive. I’ll take it all!

stand for fashion, follow me, alexandra doba, look, weekend look, outfit, outfit of the day, ootd, vintage, fashion video, fashion , tinuta vintage stand for fashion, follow me, alexandra doba, look, weekend look, outfit, outfit of the day, ootd, vintage, fashion video, fashion , tinuta vintage stand for fashion, follow me, alexandra doba, look, weekend look, outfit, outfit of the day, ootd, vintage, fashion video, fashion , tinuta vintage

Am purtat:

*Fusta din piele intoarsa: Vulgar.Latin.Romance

*Maleta din tulle: Concept a trois

*Geanta: River Island from Vintage Glamboutique

*Cizme: Amiclubwear

*Ochelari: Bershka

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

3 Comments

  1. Pingback: WEEKEND LOOK #2 - Stand for Fashion

  2. Pingback: WEEKEND LOOK #3 - Stand for Fashion

  3. Pingback: WEEKEND LOOK #4 - Stand for Fashion

Write A Comment