Buna dragelor,
Vedeta proiectului DIY de astazi este washi tape. E posibil sa nu stiti despre ce vorbesc, pentru ca la noi inca nu este foarte cunoscut si utilizat, insa la nivel mondial este o vedeta in randul pasionatilor de handmade things.

Ce e minunat la el este ca se regaseste sub o paleta mare de pattern-uri, este usor de utilizat,se rupe cu mana, se desprinde cu usurinta de pe suport, si poate fi aplicat pe orice tip de material.

Eu l-am descoperit pe Pinterest, iar in board-ul meu DIY (aici) gasiti cateva proiecte in care il puteti folosi cu usurinta. De atunci am inceput sa il caut pe diverse site-uri cu accesorii handmade si spre surprinderea mea chiar l-am intalnit pe o varietate mare de pagini.

phpfA1hYOAM

Benzile pe care le-am folosit eu in poze sunt cumparate din Carturesti. Le-am gasit din pura intamplare. Eram in cautarea unei carti si am dat cu ochii peste cateva rafturi cu ustensile dragute si cand am ajuns mai aproape am vazut si setul acesta de washi tape.

phpVnRyxWAM

phpWE5ZfuAM

phpiC2WXRAM

Bucuria si entuziasmul meu la vederea lui nu pot fi descrise in cuvinte, deci va puteti imagina doar ca nu am stat deloc pe ganduri si m-am indreptat bucuroasa spre casa, cu setul in mana.

phpPArOo5AM

phpi9clcuAM

phpDW4ZyiAM

Sunt curioasa daca ati folosit acest tip de masking tape. Astept poze si pareri about it.
Love,
Ale

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment