Hello everyone,

Astazi vorbim despre BazART – cel mai fain event organizat in Iasi vara aceasta. Evenimente frumoase incep sa se contureze si in Iasi, iar asta se intampla intotdeauna la initiativa oamenilor minunati si faini, cum este si cazul celor doua organizatoare a editiei-pilot BazART, Andreea Chirila si Ramona Cervenciuc.

Sambata, 6 august, ne-am adunat intr-un numar destul de mare in gradina de la Anturaj, cu voie buna si fete luminoase si zambitoare.

Cu o seara inainte, mi-am aranjat pe umerase o parte dintre hainele pe care am decis ca nu le voi mai purta, le-am pus fundite, etichete, si le-am accesorizat cat am putut de bine pentru a atrage privirile potentialelor cliente.

Alaturi de o parte dintre bloggerii de fashion, si anume: Andreea Chirila, Alexandra Hutupascu, Andreea Scarlat, Daniela Macsim, Diana Catanoaia, Ingrid Tirziu, Maria Mihaela si Ramona Cervenciuc, am acceptat provocarea propusa de initiatoarele proiectului, si anume incercarea de a convinge iesenii la un consum cat mai responsabil, prin reutilizarea si reinventarea articolelor vestimentare, pornind de la piesele pe care le-am vandut noi in cadrul eventului.

O mare parte dintre veniturile obtinute au fost redirectionate catre REDU – o intreprindere sociala din Iasi, ce isi propune sa transforme intr-un mod creativ si educativ, deseurile textile in resurse.

O alta atractie a evenimentului au fost work-shopurile de beauty. Unul dintre ele este cel gazduit de Laura Buturca, ce a constat in realizarea unui make-up de zi rapid si pretty easy de facut si acasa. Impreuna cu Aurelian Ion am discutat despre parul nostru, am testat diverse produse benefice pentru el, si am aflat care este modalitatea cea mai simpla de a realiza buclele lejere de vara. Iar pentru ca atelierul de beauty sa fie complet, am discutat si cu echipa Madlene despre ce este in voga in materie de manichiura si spa.

Ruxi Giosanu a pictat tatuaje cu henna cat a fost ziua de lunga, si nu exagerez absolut deloc, nu stiu sa o fi vazut in vreo pauza.

Atunci cand nu rascoleau prin dulapul cu haine al bloggerilor sau nu isi faceau tatuaje, cei prezenti s-au rasfatat cu poze la minut realizate de Maria Zavate, au vizionat documentare fashion, sau au primit sfaturi de home deco de la echipa Mr. House. De plictisit nu aveai cum sa te plictisesti, asta e sigur. ^^

O surpriza fabuloasa a venit din partea Alexandrei de la I’llustr8, care a creionat in ilustratii atat de faine lookurile bloggeritelor. Cred ca nu mi-am vazut colegele nicicand mai fericite!

Seara nu se putea incheia decat in compania unui pahar de rose de la Gramma, pe fundalul melodiilor interpretate de trupa Myopia. O atmosfera de vis!

Cei mai norocosi dintre participanti au plecat acasa cu premii de la tombola BazART, cum ar fi: vouchere in valoare de 400 ron de la O-bag, plic casual Vogel Bags, accesorii City Boutique, un machiaj de Laura Buturca, vouchere de la Aurelian Ion, vouchere de la Madlene, vouchere de la Jolidon Romania, sticle de vin de la Gramma, sau accesorii Everbril.

Va multumesc fetelor pentru invitatie, a fost o sambata fabuloasa! ❤️

Iar cu voi, dragi cititori, abia astept sa ma intalnesc la editia din toamna a evenimentului BazART.

Kisses,

Ale

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment