Hello pretty ladies,

Va bucurati de aceste zile insorite? Ca sa fiu sincera, in zilele mele libere, eu ma abtin cu greu sa stau in casa. Pur si simplu nu pot rezista vremii ademenitoare de afara.

phpkPZNSeAM

Jongland zilnic cu programul de la facultate si job, obisnuiesc sa optez pentru confort de fiecare data, iar acum, odata cu venirea primaverii, am inceput sa imi lungesc si plimbarile, motiv pentru care m-am reindragostit de pantofii sport.

phpKvEivpAM

php7i3bJfAM

Cum primavara se sarbatoreste cu nuante vesele, am optat in alcatuirea outfitului de astazi sa port un top bleo, un cardigan si snickersi in nuante de alb si o geanta de un roz prafuit. Desigur ca nota finala a fost adusa de galbenul buchetelului de flori.

phpM6XTf9AM

phpNX6JzoAM

Am observat cu bucurie faptul ca designerii de pretutindeni incep sa iubeasca trendul sporty-chic astfel ca podiumurile din toata lumea sunt asaltate de pantofii sport.

phpgAJxjtAM

phpuUoRlBAM

Personal, aleg sa port incaltaminte sport oricum si oriunde, indiferent de dispozitie si anotimp. They are always a good idea!

phpNlnq0VAM

phpSCA6c8AM

Voi ce parere aveti despre acest trend?

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

2 Comments

Write A Comment