Va scriu de pe o mare de nori pufosi, de un alb imaculat 😌. Yep, I’m high! Sunt in drum spre Germania, si mai am inca vreo 2 ore bune pana aterizez. Aici, dintre nori, va voi vorbi despre experienta mea TEDx.

Hello boys and girls,

Sper ca acest articol va gaseste veseli, frumosi, mai fericiti ca niciodata, si plini de povesti frumoase. Ele, povestile ce le traim, sunt cele ce ne defindesc si sunt cele pe care le purtam cu noi si despre care vorbim pretutindeni.

Imi place sa invat cate ceva de la fiecare persoana pe care o cunosc. Imi place sa analizez si sa cunosc oameni. Ii consider interesanti, inventivi si atat de diferiti, si de aceea le ascult cu drag povestile si ideile ce mi le transmit. Cu totii avem cate ceva de povestit.

Exact din aceste motive, am acceptat cu drag invitatia de a participa la editia de anul acesta a evenimentului TEDx din Iasi, ce a avut loc pe data de 6 mai la Cinema Republica.

TEDx este o ramura a evenimentului international TED, ce se muleaza pe acelasi principiu si care se organizeaza in Iasi de cativa ani.

In fiecare an, un numar restrans de speakeri ce exceleaza in domeniul in care activeaza, cu sau fara experienta vorbitului in public, urca pe scena evenimentului si impartasesc cu cei veniti la eveniment, experiente traite, sfaturi sau idei noi, nepuse inca in practica.

Anul acesta, organizatorii eventului TEDx au decis sa ii invite ca si speakeri pe:

  • Catalin Dobre – Chief Creative Officer, McCann Worldgroup Romania;
  • Afo – artist;
  • Laura Baban – scriitoare;
  • Sergiu Vasile – redactor Times New Roman;
  • Florian Colgeag – antrenorul de genii; Prof. Dr.;
  • Cosmin Vaman – artist;
  • Corneliu Chitanu – dezvoltator aplicatia Gasitorii;
  • Georgiana Dragomir – MIT Global Entepreunership Bootcamp;
  • Cristina Trepcea – psiholog;
  • Cristina Gheorghe – Fondator Institutul Dezvoltarii Personale.

A fost o experienta frumoasa sa le aud povestile de viata, intrebarile ce ii macina si sa ii descoperit ca fiind oameni ca si noi, preocupati de lumea in care traim si de viitorul ce se intrevede.

Ideea principala…

…pe care am sustras-o din speech-ul lor este urmatoarea: este foarte important sa te descoperi intai si intai pe tine, sa ai incredere in ideile tale, sa continui sa visezi neintrerupt si sa iti pui mereu intrebari legate de orice. Pentru ca aceste lucruri te ajuta sa te dezvolti ca si om, si iti fac viata mai provocatoare si mai placuta.

Voi ce visuri aveti?

TEDx, Iasi, fashion blogger, event in Iasi, Blogger de moda, evenimente in Iasi, follow me, speakers, new ideas, stand for fashion, this is who we are, dreams, life stories

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment