Buna fetelor,

De multe ori sunt intrebata daca mai am inca o pereche de maini magice ascunse acasa care sa imi impleteasca parul sau, mai realist, cu cat timp inainte trebuie sa ma trezesc pentru a il aranja. Ei bine, va mentionez acum ca nu am ascunsa in sifonier nici o zana cu maini fermecate si nici nu ma trezesc mai devreme special pentru a imi aranja parul, tocmai pentru ca nu am nevoie de foarte mult timp pentru asta.

De fapt, modalitatile pe care li ve propun astazi sunt cum nu se poate mai simple si cu siguranta articolul se va dovedi a fi foarte util pentru multe dintre voi.

De ce spun util? Pentru ca in cazul in care nu esti neaparat cea mai indemanatica persoana atunci cand vine vorba de a-ti aranja parul, sau pur si simplu iti lipseste inspiratia pe moment, cele 3 modele de coronite pe care vi le propun astazi might come in handy one day.

13

Singurele accesorii de care veti avea nevoie sunt: 2 elastice, cateva ace de par si o perie. Pregatim parul inainte pieptanandu-l si impartindu-l in doua parti egale.

1

1. The clasic braid diadema:

Presupune impletirea fiecarei codite in 3, adica impletitura clasica.

2

Dupa ce am prins fiecare codita cu cate un elastic, le trecem pe deasupra capului.

3

Le fixam cu ajutorul unor agrafe de par acolo unde vom considera ca este cazul.

5

4

2. The fish-tail tiara

Al doilea model presupune impletirea coditelor in 4, adica metoda fish-tail. Daca nu ati mai realizat pana acum aceasta impletitura, va asigur ca vizionarea unui tutorial video va va rezolva problema (eu una asa am invatat).

10

In continuare, procedura este aceeasi ca si la impletitura simpla: se strang coditele cu cate un elastic, se trec pe deasupra capului si se fixeaza cu agrafe.

11

12

3. The swirly crown

Pentru al 3-lea model am umezit parul cu putina spuma de par (puteti folosi cu succes si putina apa).

6

Am invartit fiecare dintre codite cat am putut de strans si le-am trecut pe deasupra capului, insa fara a folosi elastic de data aceasta, ci doar agrafe de par. Et voila!

8

7

Asa-i ca pare mai simplu acum?

Hugs,

Ale

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

4 Comments

 1. A venit perfect post-ul tau intr-un moment in care eram satula de vesnicul coc <3 Si inca ceva, ai un ten MINUNAT! :*

  • dobaalexandra Reply

   I’m so glad! 💜 iti multumeesc. hugs&kisses

 2. Draga Alex,

  Foarte interesant post-ul. Ai prezentat lucruri simple dar de efect. Iar cand mai ai si doua fete “It’s a must” sa fii la curent cu tot ce tine de fashion
  Deci M-ai convins sa ma abonez la newsletter.
  KISs

  • dobaalexandra Reply

   Va multumesc muuuult ❤😙 sper cu drag ca si viitoarele postari sa va inspire 😍

Write A Comment