Una dintre cele mai mari pasiuni ale mele este mix&match-ul hainelor si accesoriilor. Fac asta de cand ma stiu si imi dau seama acum, cand va scriu aceste randuri, ca astfel am reusit de fapt sa imi dezvolt un stil propriu. Nu imi place absolut deloc sa iau produsele vestimentare ca atare, in ideea ca am luat un pantalon pe mine, mi-am pus un tricou si gata, aia e. Nu, nu ma caracterizeaza. Si tocmai de aceea mai adaug o pereche interesanta de cercei, sau niste ochelari de soare interesanti, sau o borseta faina, sau, sau. Ce e cert este ca intotdeauna plec de la un produs pe care stiu sigur ca vreau sa il port in ziua respectiva. Astazi am plecat de la rochia din denim. 

Hello, everybody,

Am primit de curand un colet care continea printre alte produse si o rochie simpla din denim. O pusesem de ceva vreme pe wish-list-ul meu, nu mai stiu exact de ce, dar imi doream sa am asa ceva in garderoba. Dupa multe click-uri si pagini “intoarse” o gasesc pe ea, rochia din denim la care visam (exagerez, nu vizam la ea ca sa fiu sincera, dar am gasit-o si am zis: “ok, let’s do this”). 

Am privit toata chestiunea asta cu pregatirea unui look care sa aiba ca punct central rochia din denim, ca o provocare. De ce? Pentru ca de obicei atunci cand iti pui o rochie pe tine, primul gand e ca nu prea ai ce sa mai adaugi ca sa o transformi in vreun fel. Gresit. Deoarece aici vin in ajutor accesoriile care pot face cu siguranta diferenta. 

Eu am mers pe o varianta mai mult sport, astfel incat pe langa rochia din denim, am incaltat o pereche de sosete lungi si pantofii mei sport preferati. Tot inclin spre tenesi si pantofi sport lately, parca nu imi intru in mana asa usor cu sandalele si balerinii ca in alte veri. Oh, well, va veni si vremea lor cu siguranta. 

Am dus toata tinuta in zona girly cu o pereche de ochelari cat eye si o pereche de cercei rotuzi super-sized. 

In coletul primit se mai afla si o geanta mica de umar, pe care am transformat-o intr-o borseta. Nu stiu cum sunteti voi dar eu am nevoie intotdeauna de ceva in care sa imi pun cel putin portofelul, telefonul si cheile. 

Am alcatuit acest articol in ideea ca va fi inspirational pentru voi. Eu imi caut constant inspiratia pe alte bloguri, conturi de Instagram sau pe Pinterest. Asa ca, poate intr-o zi vreti sa scoateti din anonimat rochia pe care o purtati iar ce am insiruit eu aici va fi helpful. One can only hope!

Kisses,

Ale

rochia din denim, stand for fashion, alexandra doba, outfit, ootd, outfit of the day, summer look, denim dress, adidas, amiclubwear, tinuta de azi rochia din denim, stand for fashion, alexandra doba, outfit, ootd, outfit of the day, summer look, denim dress, adidas, amiclubwear, tinuta de azi rochia din denim, stand for fashion, alexandra doba, outfit, ootd, outfit of the day, summer look, denim dress, adidas, amiclubwear, tinuta de azi rochia din denim, stand for fashion, alexandra doba, outfit, ootd, outfit of the day, summer look, denim dress, adidas, amiclubwear, tinuta de azi rochia din denim, stand for fashion, alexandra doba, outfit, ootd, outfit of the day, summer look, denim dress, adidas, amiclubwear, tinuta de azi rochia din denim, stand for fashion, alexandra doba, outfit, ootd, outfit of the day, summer look, denim dress, adidas, amiclubwear, tinuta de azi

Am purtat:

* rochia din denim – Amiclubwear

*geanta – Amiclubwear

*ochelari – Bershka

*cercei – Amiclubwear

*sosete – Adidas

*pantofi sport – Adidas

 

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment