Hello ladies,

Zilele acestea sunt pentru mine atat de aglomerate si de pline de activitati si proiecte incat abia de mai gasesc timp sa imi scriu articolele si sa respir. Asa ca iata-ma intr-o vineri trying to grab a bite intre cursurile de la facultate si job.

Auzisem de acest restaurant asiatic fast-food cu mancare gustoasa and I’ve decided to give it a try, asa ca iata-ma pentru prima data la Wok up (pagina lor de facebook aici). Localul e mai mult un take away, iar mancarea se serveste in traditionalele cutiute chinezesti.

php5Z1MiBAM

 

phpwieJg4AM

Toate dish-urile sunt pregatite intr-un vas specific asiaticilor, numit wok, de unde si denumirea restaurantului. Am fost pentru prima data cand am intrat in contact cu pregatirea mancarurilor in acest vas, asa ca ulterior am cautat cateva informatii.

Wok-ul este un vas concav, cu fund rotujit sau plat, adanc. Avantajele acestui vas sunt faptul ca permite gatitul rapid, pastrand savoarea alimentelor si totodata vitaminele nealterate. Datorita formei sale, caldura este distribuita uniform, iar alimentele nu necesita mult ulei de gatit pentru prajire.

Sa revenim acum la locul cu pricina. Este o locatie mica, unde bucataria este la vedere, iar toate produsele sunt gatite chiar sub ochii vostri. Foarte interesant de privit, iar bucatarul cu trasaturi asiatice ofera un show pe cinste cu metodele lui.

phpAUYWO2AM

Am optat pentru o portie de Noodles cu fructe de mare iar Radu pentru una de Noodles cu legume. Mancarea a fost extraordinar de gustoasa iar cantitatile au fost mai mult decat sufieciente. Cu siguranta ne intoarcem sa incercam si orezul lor.

phpL0Drf5AM

phpTjOnXpAM

Voi ati incercat Wok up?

Big hugs,

Ale

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment