Se apropie cu pasi repezi vacanta la mareee ❤️. Inca lucrez la un wishlist care sa imi completeze bagajul de calatorie. Tough problems, I know! Nu mai stiu ce e de adaugat, daca mai este ceva de adaugat, insa in capul listei este itemul meu preferat pentru vara aceasta: the plunging neckline dress. Hai sa vorbim putin despre ea!

Mercurul din termometre urca pe zi ce trece mai mult, iar temperaturile de 20 si ceva de grade nu mai sunt decat o amintire frumoasa. Imi place vara! Da, sunt una dintre ACELE persoane ciudate, care se simt bine atunci cand soarele arde puternic si cand asfaltul e prea fierbinte sa poti calca. Imi place ca vara mea sa fie fierbinte, tocmai ca sa o pot rasfata cu dusuri reci, piscine racoroase si bai lungi in mare.

Nu trece nici o vara fara ca eu sa vad marea, undeva intr-un colt de lume. Mi-e draga tare. Imi petrec mare parte din vacanta pe malul marii, lenevind la soare cu o carte buna, si o sticla de apa rece cu lamaie. Din cand in cand ma ridic lenes si ma las purtata pe valurile marii. Mmm, deja imi e pofta!

Bagajul pe care il iau cu mine, desi burdusit bine, nu contine decat multe costume de baie, perechea preferata de slapi si multe, multe rochite lejere. Vacantele la malul marii imi permit sa nu ma complic absolut deloc cu make-up-ul, accesorizarea excesiva sau combinatii complexe de piese vestimentare. Tocmai de aceea vei regasi in bagajul meu camasi lungi ce le port pe post de rochii, sau chiar rochii din materiale fluide, care sa imi lase corpul sa respire liber.

Am gasit pe Zaful o serie de rochii perfecte pentru vacantele mele pe litoral, si m-am entuziasmat sa vi le arat si voua. Intotdeauna caut sa gasesc mai mult de o intrebuintare unui articol vestimentar. O rochie de plaja nu trebuie sa fie neaparat DOAR o rochie de plaja. Asta m-a si atras la rochiile pe care le-am gasit pe Zaful.

plunging neckline dress, fashion blogger, blogger de moda, follow me,. what to wear, zaful, summer look, summer dress, summer 2017, wishlist plunging neckline dress, fashion blogger, blogger de moda, follow me,. what to wear, zaful, summer look, summer dress, summer 2017, wishlist plunging neckline dress, fashion blogger, blogger de moda, follow me,. what to wear, zaful, summer look, summer dress, summer 2017, wishlist plunging neckline dress, fashion blogger, blogger de moda, follow me,. what to wear, zaful, summer look, summer dress, summer 2017, wishlist plunging neckline dress, fashion blogger, blogger de moda, follow me,. what to wear, zaful, summer look, summer dress, summer 2017, wishlist

O vara frumoasa sa aveti, dragilor! Si fugiti macar cateva zile la mare! Va va umple de energie cu siguranta🌴.

 

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

2 Comments

Write A Comment