Mare bucurie, mare, ca testez si eu in sfarsit detergentul sub forma de capsule. Si nu oricare! Am ales PERECHEA PERFECTA Allin1 PODS Gold Orchid de la Lenor. Dimineti inmiresmate si nopti cu parfum de prospetime, asta ma asteapta! Ah, si haine care isi pastreaza culorile, formele si nu se scamoseaza. Not bad for Ale, I tell you!

Hey, hey,

perechea perfecta, lenor romania, buzz store, blogger, alexandra doba, clothes, clothes care, detergent

Spalatul hainelor face parte din rutina noastra dintotdeauna. Am crescut cu traditia apretarii perdelelor si a mileurilor, cu miros de clor si cu mama spaland la mana mare parte din haine. Thank God ca asta nu se mai practica in zilele noastre! Ce e drep, masina de spalat ne-a revolutionat si simplificat enorm viata. Iar destul de curand am trecut de la detergentul granule, la cel lichid si acum la dozele perfecte de detergent sub forma de capsule.

Zilele acestea am incercat si eu pentru primadata capsulele de detergent de la Lenor si balsamul din dotare. Nu le zice PERECHEA PERFECTA degeaba, va zic!

perechea perfecta, lenor romania, buzz store, blogger, alexandra doba, clothes, clothes care, detergent

Eu iubesc ca hainele mele sa inmiresmeze casa atunci cand le pun la uscat, si tot caut sa pastrez acest parfum si dupa prima purtare. Nu zic ca nu am mai gasit acest efect si la alte produse, insa va zic, parfum ca cel lasat de PERECHEA PERFECTA inca nu am gasit. Imaginati-va o dimineata racoroasa de primavara, inmiresmata de flori colorate, patchouli, cedru alb, orhidee, vanilie, o gradina mare de prospetime. Asta ne ofera echipa Lenor.

perechea perfecta, lenor romania, buzz store, blogger, alexandra doba, clothes, clothes care, detergent

Si nu, nu e doar parfumul care face diferenta. Hainele sunt curatate in profunzime, isi pastreaza culorile, dimensiunile si nu se scamoseaza iar este conceput sa protejeze tesaturile inca din prima zi, tehnologia Anti-Age3 prevenind semnele imbatranirii tesaturilor.

Hai! Va provoc sa testati PERECHEA PERFECTA de la Lenor si sa vedeti daca cuvintele mele sunt pe bune sau nu. Pana una, alta, eu merg sa pun o masina cu haine, sa nu cumva sa ma trezesc din visul acesta inmiresmat!

Hugs,

Ale

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

1 Comment

Write A Comment