Stam acasa mult zilele acestea, avem timp de facut sport, gatit gustos, stories pe insta (sau mai nou videouri pe tik-tok) dar cel  mai important, avem timp sa lenevim si sa ne relaxam cat e ziua de lunga . In pat, cu un bol cu popcorn si un serial/documentar/film etc bun e cea mai placuta activitate dintre toate. Netflix-and-chill in adevaratul sens al cuvantului. De aceea va scriu astazi, sa va recomand 5 chestii de vazut pe Netflix .

netflix, streaming, recomandari netflix, what to watch on netflix, next in fashion, queer eye, mindhunter, explained, indoor design masters, alexandradoba

Hey, hey,

Stiu ca ne ue uitam cu totii la La casa de papel, Sex education, Friends si ce mai e in trend these days. Asa ca stati linistiti ca nu va zic de ele. Eu vin cu o alta recomandare pentru zilele voastre libere in compania Netflix -ului.

Topul e dupa cum urmeaza:

  1. NEXT IN FASHION – un show cu si despre moda, in care 18 designeri din toate colturile lumii concureaza pentru titlul “next in fashion”. Un amalgam de tinute impresionante, stiluri diverse, arta si multa adrenalina. Sunt doar 10 episoade iar eu le-am “devorat” in doar 3 zile.
  2. QUEER EYE – tot un reality show, in care 5 baieti simpatici foc, specializati in moda, design de interior, cultura, hairstyling si bucatarie, intra in viata unor oameni random si le imbunatatesc stilul de viata. Am inceput sa ma uit la seria aceasta pentru ca mi-a placut la nebunie de Tan France in Next in fashion. Show-ul are 4 sezoane si faptul ca am ajuns deja la ultimul sezon ma inspaimanta. Pe langa transformarile de suprafata super wow pe care le primesc “concurentii”, mai sunt si schimbarile din sufletul lor, din comportament, si din relatiile cu ceilalti. Este superb! Iar eu plang la fiecare episod!
  3. MINDHUNTER – o drama psihologica care se petrece in anii ‘70 si care ii are ca si actori principali pe 2 agenti FBI. Ei incep sa intervieveze criminalii in serie pentru a observa daca exista un patern dupa care toti actioneaza, pentru a putea preveni viitoare crime si pentru a reusi sa rezolve cazuri de multa vreme deschise si inca neincheiate. Te tine in priza constant, este super smart construit si este si mai interesanta aceasta abordare de a intra in mintea criminalului si de a afla cum gandeste.
  4. EXPLAINED – o serie de mini-documentare, care trateaza cele  mai diverse teme posibile. Cateva titluri de episoade sunt: Muzica, Tatuajele, Monogamia, Orgasmul la femei Inteligenta animalelor, Frumusetea, Viitorul carnii etc. Totul este relatat intr-un mod lejer, usor de retinut si de inteles, cu cat mai multe date care sa sustina afirmatiile. Este fix ca o lectie de la scoala, doar ca mult mai fun si care dureaza doar 20 de minute.
  5. INDOOR DESIGN MASTERS – este tot o competitie intre oameni talentati, dar de data aceasta este vorba de design interior. Abia am inceput aceasta serie, sunt la primul episod, dar m-a prins diversitatea stilurilor si viziunilor concurentilor. Suna promitator!

Asta e si cu recomandarile mele pentru Netflix . Voi ce seriale/documentare/filme/reality show-uri recomandati?

Enjoy yourself and wash your hands!

Huugs!

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

2 Comments

Write A Comment