Hello ladies,

Cu riscul ca ma repet, va spun, iubesc primavara! In ceea ce ma priveste, sunt sigura ca nu exista nici un alt anotimp care sa ma faca sa iubesc mai mult viata si totul in jur.

Si mai minunat insa, este faptul ca in aceasta perioada poti jongla cu toate piesele vestimentare din garderoba. Poti opta pentru un trench coat, un cardigan, un sacou sau pur si simplu un pulover. Joaca-te cu nuantele cele mai indraznete, poarta ghetele decupate mult indragite sau scoate-ti din cutii balerinii de care ai uitat pe parcursul vremii racoroase.

phpHN62ZqAM

Cu astfel de idei in minte si cu entuziasmul ce mereu ma cuprinde in aceasta perioada, am dat peste o pereche de pantaloni scurti, albastru-cobalt, care stateau uitati pe raft.

php7srGH6AM

Mi-am spus ca ar fi o piesa potrivita de la care sa imi incep conturarea outfitului iar culoarea foarte vie si indrazneata m-a trimis imediat cu gandul la cea de-a doua piesa vestimentara, maleta verde.

phpqreBLUAM

The turtleneck sweater este una dintre cele mai versatile obiecte vestimantare. O poti integra cu usurinta intr-o tinuta office alaturi de o pereche de pantaloni creion, sau o poti alatura unei perechi de tenesi si obtii o tinuta sport lejera.

phphi3K0CAM

Intotdeauna mi-am dorit sa port aceasta asociere de culori, insa de fiecare data ceva ma impiedica. Astazi insa am decis sa imi urmez instinctul si iata ce a iesit.

phpkXVFd4AM

Va pup,

Ale

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment