Hello ladies,
Tin astazi sa va fac o marturisire: I’m not a morning person!

Da, ati auzit bine. Dimineata nu este partea mea preferata din zi si cu siguranta nu iti doresc sa fii in preajma mea in timp ce incerc sa revin cu picioarele pe pamant.
But you can give me a good coffee si niste articole faine alaturi de care sa o savurez si vom fi cele mai bune prietene apoi. Parca ziua incepe mai frumos cand esti inconjurata de parfum de cafea si bloguri interesante.
Unde vreau sa ajung de fapt… In aceasta dimineata, in timp ce imi pregateam cafeaua si imi selectam cateva articole de citit ca parte din rutina mea zilnica, mi-am spus ca ar fi o idee minunata sa impartasesc cu voi un top al blogurilor pe care le urmaresc si pe care am ajuns sa le citesc zilnic, like a morning paper.
Asadar, here’s my top 5:
1.Va recomand cu drag blogul lui Stephanie, Cocochic, care se afla in topul preferintelor mele. Nu o urmaresc de foarte multa vreme, insa de cand i-am descoperit blogul “nu il mai las din mana”. Imi place foarte mult cum scrie, iar tipsurile “how to improve your blog” sunt de foarte mare ajutor.

cocochic
2. Pe locul doi o clasez pe Chiara Ferragni, cu al ei The blonde salad. Argumentele pentru care o urmaresc cred ca nu mai sunt necesare. E minunataaa! In special atunci cand iti doresti sa aflii ce e nou in lumea fashionului si ce se poarta pe marile catwalkuri.

THE BLONDE SALAD
3. Sigur ca urmaresc si blogarite de pe taramurile noastre, si desigur ca Alina Ceusan este una dintre ele. Textele boeme si diversitatea outfiturilor sunt cele care ma fac sa revin mereu cu drag pe pagina ei.

alica ceusan
4. Pentru ca Iasiul imi este “acasa” de aproape 4 ani, mi s-a parut firesc ca atunci cand am dat de blogul fetelor de la Iasi Fashion Street sa imi fac o rutina din a le urmari. Ele sunt cele de la care invat sa imbratisez brandurile romanesti si care imi inspira, involuntar, locatii perfecte pentru photoshooturi.

iasifashionstreet
5. Inchei topul cu Sandra Bendre, cea a carei poze ma motiveaza sa muncesc mai mult pentru alcatuirea articolele mele si in a carei outfituri gasesc mereu inspiratia potrivita!

sandra bendre
Sunt foarte curioasa ce alte bloguri urmariti si voi, asa ca nu ezitati sa imi scrieti.
Lots of hugs,
Ale

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment