Hello ladies,

Deschid cu greu ochii in dimineata aceasta si primul gand care ma loveste: today is cleary not going to be my day. Sunt zilele acestea in care efectiv simti ca nu ai starea necesara sa faci nimic productiv, sau ca nici cea mai puternica aroma de cafea nu te poate scoate din amorteala ce te cuprinde.

That’s me, this morning, right here… Din fericire insa, mi-am facut un obicei in a ma opune cu incapatanare acestor stari si acestor zile. Ba mai mult, la finalul zilei trebuie sa adorm cu zambetul pe buze si multumita de ziua ce tocmai a trecut!

O sedinta de inot, un smoothie de banane si parca, parca lucrurile incep sa se lege iar lenea dispare descurajata. Asa ca pun repede mana pe tastatura si incep sa va povestesc despre my latest shoes crush: sandalele metalice.

php2TvX0PAM

phpu7bI10AM

E posibil ca atunci cand va vorbesc despre aceste accesorii metalice sa va duceti cu gandul la modele SF, cu influente sporty sau bold si strong cuts. In aceasta vara insa, lucrurile stau exact pe dos, deoarece acum vorbim despre accesorii glamour si tinute fabuloase.

phplTtVKSAM

Metalele pretioase precum gold, silver and bronze sunt cele care se afla in lumina reflectoarelor vara aceasta, iar eu am optat pentru aceste sandale cu talpa joasa and a matching clutch.

phpNg4vT6AM

The latest fashion week shows style din New York, Londra sau Milano ne scot in evidenta faptul ca garderoba noastra din aceasta vara nu ar fi completa fara un touch metalic. Fie ca vorbim despre o pereche de sandale decupate, de un colier statement sau un plic, oricare dintre noi poate adapta aceasta piesa unui look summerish.

phpSOoUWWAM

Eu am adaugat o pereche de pantaloni scurti inflorati, in perfecta concordanta cu peisajul varatic, si un top alb simplu.

phpsss6MdAM

Acest trend este perfect pentru cele ce doresc sa adauge putin sparkle outfitului de zi cu zi, iar eu zic ca am reusit sa fac asta. Voi ce credeti?

php2QfddJAM

O seara faina in continuare,

Ale

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

4 Comments

  1. Nicoleta Alexandra Badea Reply

    Draguta tinuta! Imi plac tare mult pantalonii! :*

Write A Comment