Hello ladies!

Oh, it’s so good to be back! Stiu ca am lipsit saptamana aceasta, dar va anunt ca m-am intors dintr-un city break foarte plin si sunt incarcata cu energie pozitiva, dar si cu multe articole to share.

Acum realizez ca m-am mintit putin cu ideea ca voi avea timp la final de zi sa va scriu cate ceva despre locurile prin care voi trece, dar faptul ca am acoperit 6 orase in 7 zile, m-a facut ca atunci cand ajungeam in apartament sa nu ma gandesc la altceva decat la odihna fizica si psihica.

Iata-ma insa acum acasa si gata sa va iau cu mine intr-o calatorie virtuala prin locurile in care am fost.

phpCiMUysAM

Postarea de astazi pune foarte mult accent pe outfit-ul pe care l-am intocmit intr-una din zilele minunate de primavara (pentru ca da, in Germania primavara era la ea acasa).

phpyhhp4ZAM

Promit insa sa revin cu detalii despre mancare, locuri de vizitat si multe multe poze in care am incercat sa surprind cat de bine posibil atmosfera din Aachen, Köln, Düsseldorf, Amsterdam, Bruxelles si Bruges.

phpUvQuqNAM

Pentru ca atunci cand mi-am facut bagajul de plecare nu am gasit nici o pereche de incaltaminte care sa imi fie pe plac pentru outfiturile ce aveam sa le port, am dat repede fuga pe net si am gasit aceste minunate ghete decupate pe Bfashion la un pret super accesibil.

phpb7leOtAM

Sunt exact ce cautam, iar detaliul de la catarame scoate foarte bine in evidenta modelul decupat. S-au integrat perfect in aceasta tinuta, alaturi de o maleta clasica neagra si my favourite boyfriend’s jeans.

phpd3uKmRAM

Pata de culoare am adaugat-o printr-o pereche de matching socks si un statement necklace (care ca nu putea lipsi, desigur).

phpHMhqCgAM

Multi oameni frumosi, locuri minunate si multa voie buna m-au acompaniat in acea zi. Parca retraiesc si acum entuziasmul datorat in mare parte gradelor cu plus, soarelui foarte puternic si atmosferei de vacanta.

phpkTlYclAM

Cum vi se pare alaturarea de obiecte vestimentare?

phpGFohpWAM

Va imbratisez cu drag,

Ale

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment