Atunci cand vine vorba de parul meu, sunt mereu sceptica in privinta produselor pe care ar trebui sa le folosesc sau in privinta persoanelor in mainile carora ar trebuie sa imi incredintez podoaba capilara. Incerc sa fac un research cat de intens, sa imi pot da seama ce anume mi se potriveste si care dintre multitudinea de produse existente pe piata mi se potriveste cel mai bine. Recent, cei din echipa Londa Professional mi-au propus sa merg pe mana lor si sa testez noile produse in materie de ingrijire a parului. Am spus “DA” provocarii lor, deoarece le cunosc produsele si mi-au inspirat intotdeauna incredere, iar acum va povestesc si voua cate putin din campania ” Londa with LOVE “.

Hello, pretty people,

Trebuie sa recunosc ca invitatia celor de la Londa Professionals a picat fix in momentul potrivit, deoarece ma gandeam de ceva vreme ca as dori sa ii ofer putin mai multa atentie parului meu. Am tot intins dorinta aceasta pana la extrem, poate ca mai mult din teama de a lua o decizie gresita, pana cand am acceptat sa fac parte din campania ” Londa with LOVE“.

Acestea fiind spuse, intr-o zi ploioasa de luni, am intrat in salonul Acutica din Iasi, cu parul usor ud si ciufulit. Stilistul Dudu Cumpat, gazda mea din ziua respectiva si totodata unul dintre specialistii Londa Professionals, m-a luat in primire si mi-a promis ca parul meu va avea parte de un rasfat pe cinste.

Am inceput prin a discuta putin despre nevoile parului meu si despre tratamentul pe care urma sa il aplicam.

Noutatea verii de la Londa Professionals, si tratamentul care a fost aplicat pe parul meu, este: FIBER INFUSION 5 minute treatment, un tratament profesional express, folosit pentru reconstructia parului.

londa professionals, londa, fiber fussion, tratament par, tratament cu cheratina, acutica, hair care, londa with love londa professionals, londa, fiber fussion, tratament par, tratament cu cheratina, acutica, hair care, londa with love londa professionals, londa, fiber fussion, tratament par, tratament cu cheratina, acutica, hair care, londa with love

Deoarece parul fiecaruia dintre noi este expus zi de zi la soare, la vant, la umiditate scazuta si la aparate de coafat, apa din interiorul firului de par se evapora usor, ceea ce duce la uscarea si ruperea lui. Aici intervine cu succes FIBER INFUSION.

Ce face el mai exact? Hraneste parul, il hidrateaza si il transforma de la interior la exterior. Produsul are o formula usoara, inspirata de cheratina, si contine ingrediente speciale, destinate firelor deteriorate. Un avantaj pe care produsul il contine este faptul ca rezista pe par chiar si pana la 3 spalari, deci nu trebuie aplicat de fiecare data cand ne spalam parul.

Pasii pe care Dudu i-a urmat pentru aplicarea tratamentului sunt urmatorii:

1.A spalat parul foarte bine cu un sampon din gama Velvet OIL, cu ulei de argan si vitamina E, dupa care mi l-a uscat in prosop.

londa professionals, londa, fiber fussion, tratament par, tratament cu cheratina, acutica, hair care, londa with love2.A aplicat aproximativ 20 de pompite din produs si l-a intins uniform pe toata lungimea parului, si pe varfuri. A lasat tratamentul sa actioneze timp de 5 minute.

londa professionals, londa, fiber fussion, tratament par, tratament cu cheratina, acutica, hair care, londa with love londa professionals, londa, fiber fussion, tratament par, tratament cu cheratina, acutica, hair care, londa with love londa professionals, londa, fiber fussion, tratament par, tratament cu cheratina, acutica, hair care, londa with love3.Pe parcursul celor 5 minute, mi-a uscat parul cu ajutorul unui foehn. Tratamentul este “activat” sub expunerea la caldura termina, astfel incat uscarea lui cu un foehn este necesara, pentru obtinerea unor rezultate optime.

londa professionals, londa, fiber fussion, tratament par, tratament cu cheratina, acutica, hair care, londa with love4.A clatit apoi parul foarte bine si am revenit din nou la uscarea cu foehn si la aranjarea lui.

londa professionals, londa, fiber fussion, tratament par, tratament cu cheratina, acutica, hair care, londa with love londa professionals, londa, fiber fussion, tratament par, tratament cu cheratina, acutica, hair care, londa with love londa professionals, londa, fiber fussion, tratament par, tratament cu cheratina, acutica, hair care, londa with love londa professionals, londa, fiber fussion, tratament par, tratament cu cheratina, acutica, hair care, londa with love londa professionals, londa, fiber fussion, tratament par, tratament cu cheratina, acutica, hair care, londa with love

Partea faina la acest produs este ca poate fi folosit cu usurinta si acasa. Cand discutam cu Dudu pasii pe care ii va urma pentru aplicarea tratamentului mi-a spus ca pasul 3 este de obicei sarit de majoritatea persoanelor care l-au folosit si acasa, din lene sau poate din lipsa de timp. Partea proasta este ca tratamentul nu va functiona la capacitate maxima, si nu este indicat sa indepartam acest pas, tocmai din acest motiv.

Ca si efect imediat, dupa prima utilizare a fost faptul ca parul meu nu s-a ingrasat atat de repede cum o facea in trecut. De regula, daca imi spal parul astazi dimineata, in dimineata urmatoare el are deja un aspect usor uleios, si nu se mai aranjeaza la fel de bine. O data cu aplicarea tratamentului, parul meu a aratat foarte fresh chiar si in a 4 a zi de dupa vizita la salon.

Va las mai jos un before and after cu parul meu ca sa va puteti face o idee cam ce diferente se observa imediat dupa folosirea tratamentului.

Parul meu inainte de tratament:

londa professionals, londa, fiber fussion, tratament par, tratament cu cheratina, acutica, hair care, londa with love londa professionals, londa, fiber fussion, tratament par, tratament cu cheratina, acutica, hair care, londa with love

Parul meu dupa tratament:

londa professionals, londa, fiber fussion, tratament par, tratament cu cheratina, acutica, hair care, londa with love londa professionals, londa, fiber fussion, tratament par, tratament cu cheratina, acutica, hair care, londa with love

Planuiesc sa ii fac inca o vizita curand lui Dudu, pentru ca este un tip foarte fain, care a reusit sa imi explice pe intelesul meu ce se intampla cu parul si cum sa am grija de el, dar totodata ca sa pot incerca si Colectia casmir by Londa Professional, o noua colectie ce include patru nuante noi de vopsea permanenta de blond rece, asa ca stay tuned.

londa professionals, londa, fiber fussion, tratament par, tratament cu cheratina, acutica, hair care, londa with love

Pana una alta, astept cu drag intrebarile voastre legate de tratamentul FIBER INFUSSION, si stati pe aproape pentru ca impreuna cu Londa Professionals, pregatesc o surpriza frumoasa si pentru voi.

 

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment