Am asteptat cu entuziasm terminarea proiectului la care am lucrat astazi. Mi s-a parut o idee foarte draguta inca de la inceput si m-am gandit ca va fi si pe placul vostru.

Nu ma voi lungi cu detaliile si va voi spune ca am lucrat la niste lumanarele pe care le gasesc potrivite pentru multe ocazii, cum ar fi petrecerea unei seri romantice cu iubitul sau pot fi daruite, ca tot se apropie aceasta perioada minunata din an, plina de cadouri.

Lumanari handmade

Pentru prima idee nu aveti nevoie decat de un vas, putin zahar peste care am presarat cateva perle in mijlocul carora am adaugat o lumanare. Gura vasului am acoperit-o cu sfoara; aceasta este optionala pentru ca ornamentul arata dragut si fara.

IMG_0973_result

IMG_0974_result

 

Pentru urmatorul model am folosit un pahar de vin de piciorul caruia am atasat o fundita si putina cafea cu un miros placut.

IMG_0967_result

 

Daca modelele de mai sus tind sa le incadrez in categoria cadourilor mai elegante, urmatorul model cred ca se potriveste de minune in categoria cadourilor romantice, motiv pentru care i-am gasit un loc de cinste pe noptiera de langa patul meu.

IMG_0979_result

 

Pana vor ajunge in mainile celor dragi, eu am gasit un locusor perfect fiecaruia.

IMG_0987_result

IMG_0988_result

IMG_0989_result

 

Iti promit ca nu vei da gres cu aceste cadouri sau daca preferi sa le pastrezi pentru tine, cu siguranta iti vor infrumuseta casa.

IMG_0982_result

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment