Hello lovelies,

Outfitul de astazi m-a indemnat sa va vorbesc putin desprea ideea de color-blocking. Trebuie sa recunosc ca atunci cand am facut aceasta alaturare de pieste vestimentare nu stiam foarte bine ce presupune conceptul in cauza, asa ca am facut un scurt research si iata peste ce am dat.

phpalpQWYAM

 

phpP0edQOAM

Color-blocking presupune asocierea mai multor culori puternice, intr-un singur outfit. De obicei tinuta pune in evidenta o paleta formata din 2 sau mai multe culori, de cele mai multe ori in nuante indraznete sau chiar stalucitoare. Ce obtinem? Un look cu aspect aparent simplu, dar foarte chic.

phpKlfbGhAM

phpAVCTNTAM

Incercati sa nu utilizati materiale imprimate sau cu modele care ies in evidenta foarte tare (din anumite motive puloverul acesta mi s-a parut ca se potriveste perfect cu restul tinutei, asa ca am incalcat putin regulile), atunci cand alcatuiti un color-blocking outfit, deoarece acestea ar putea sa inlature intreaga idee de “blocking”.

phpMNSFmiAM

2

How to color-block your outfit:

Step 1

Daca incerci pentru prima data o tinuta color-blocking e de preferat sa incepi cu o culoare neutra si una aprinsa. Faptul ca asociezi si o culoare neutra te va tine in zona ta de confort.  Una dintre aceste culori poate fi negru, alb sau gri. Adauga un portocaliu, fuchsia, mov sau un albastru cobalt and there you go, you got yourself a pretty chic color-blocking outfit.

Step 2

Dupa ce ai trecut de pragul de 2 culori, mai adauga inca una, sau chiar inca 2. O prima idee ar fi sa adaugi o alta nuanta neutra in ton cu prima aleasa, sau de ce nu, idrazneste si adauga o culoare complet diferita si neasteptata.

Step 3

Adauga neaparat un accesoriu, un colier, o geanta sau o curea, care sa complimenteze tinuta. Poate sa fie intr-una din culorile deja alese pentru tinuta, sau ceva nou din aceeasi paleta. Nu opta pentru accesorii foarte detaliate deoarece color-blocking is all about stylish simplicity.

Step 4

Dupa cum spuneam, trebuie sa stam departe de materialele imprimate, fiindca color-blocking presupune folosirea culorilor solide. Prin urmare acum este momentul sa scoateti din garderoba acele piese aparent simple si lasati-le sa straluceasca.

Step 5

Personal, prefer alaturarea de piese separate (pozele vorbesc de la sine), insa nu cred ca este o idee rea nici formarea unui color-blocking cu ajutorul unei rochii si a unui cardigan sau blazer. Let your imagination flow away <3

1

Lots of hugs,

Ale

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

5 Comments

      • Wow… I feel as if I’ve been to an art gallery. Those phtoos are sorta’ the ying and the yang of photographer perspectives. Love the way you formatted and titled the works! It wasn’t just “eye candy” but thought provoking as well.

  1. Pingback: Reteta cu stil - Dopo Poco Trattoria si blog - Stand for Fashion

Write A Comment