Hello girls, Februarie a inceput cu un aer rece, sa ne aminteasca parca that the winter is not over just yet. Prima zi a acestei luni a debutat, in ceea ce ma priveste, cu o prima vizita la “Tago – pizza, pasta and grill“, un nou restaurant deschis de curand in Iasi.

Daca ar fi sa analizez dupa nume – Tago – dar si dupa produsele pe care le servesc, as putea spune ca este un restaurant cu specific italienesc, insa nu as vrea sa fac afirmatii nefondate, intrucat nu am gasit nici o descriere autorizata a restaurantului care sa specifice informatii de acest gen, neexistand nici o pagina oficiala a acestuia. Cu toate acestea, pentru inceput, mi s-a parut ca acopera o gama destul de variata de dishuri italienesti.

All in all, impresia generala a fost una mai mult decat placuta. Tocmai de aceea m-am gandit sa o impart cu voi, in eventualitatea in care va voi tenta sa le faceti o vizita. Acum in timp ce scriu, imi dau seama ca acest review s-ar putea sa nu fie a one time thing, iar daca feedback-ul va fi unul pozitiv, voi continua traditia si “va voi lua cu mine” mai des prin locurile in care imi petrec eu timpul. Atmosfera a fost una placuta, iar combinatia de culori aleasa pentru a decora interiorul (noi am stat in separeul pentru nefumatori) si muzica ambientala s-au potrivit de minune cadrului.

5_result

6_result

 

Iar acum, sa trecem la partea cu adevarat interesanta a serii, mancarea. Am optat pentru o salata cu somon si avocado, iar atunci cand a sosit comanda, am realizat ca a fost cea mai buna decizie, intrucat mi-a satisfacut cu adevarat papilele gustative. Arata delicos iar gustul a fost pe masura imaginii. Cred ca poza vorbeste de la sine!

1_result

 

Am incercat si sa o fac pe fotograful in acea seara si astfel am reusit sa fur si cate o poza a farfuriilor prietenilor mei, iar mai jos aveti cateva poze cu o salata Caesar, o portie de Tagliatelle cu ciuperci si pui si o pizza Quatro formaggi – foarte gustoasa (am gustat-o, deci ma puteti crede pe cuvant).

3_result

4_result

 

2_result

 

Servirea a fost ok iar mancarea ne-a fost adusa la timp. Cu siguranta ma voi intoarce sa incerc si alte feluri. Voi ati vizita Tago?

 

 

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment