Mi-am achizitionat de curand, un lac de unghii de la OPI, din magazinul Douglas. Flaconul are 15 ml, si a fost aproximativ 50 RON. Culoarea pe care am ales-o este un rosu minunat(cu urmatorul cod: 3309011, in eventualitatea in care doriti sa il cumparati si voi).

10943519_678264765616931_1490073391_n_result

 

OPI este unul dintre cei mai renumiti producatori in ingrijirea si colorarea unghiilor, are o paleta diversa de culori, prezinta o formula profesioanala care mentine rezistenta si sanatatea unghiilor. Nuantele sunt luminoase si stralucitoare, nu se cojesc si se pastreaza intacte pe unghii pentru mai mult timp.

Aceasta este descrierea pe care ei o aloca produselor lor si dupa ce am citit numeroase review-uri, am incercat si eu lacul de unghii, iar la prima privire totul e cum se spune. Am citit in unele articole cum ca durabilitatea  ojei pe unghie este de 5-7 zile. La mine a tinut cam 2 zile, trebuie sa recunosc insa, fara base coat (cel ce protejeaza si sporeste rezistenta), si nici top coat (din nou pentru rezistenta si luciu desavarsit).

IMG_20150103_093629_result

 

La prima folosire nu am aplicat decat un singur strat pentru ca mi-a placut culoarea rezultata si mi s-a parut suficient. Unghia a fost imbracata intr-un strat uniform, aplicat lejer, fara sa para incarcata. Un punct forte la care tin si care ma incanta intotdeauna, este ca timpul de uscare este  scurt.

Daca ar fi sa ii scot in evidenta si un dezavantaj ar fi acela al pretului prea ridicat poate, in comparatie cu alte lacuri de unghii apartinand tot unor  firme cunoscute. Sunt totusi de parere ca pretul este justificat de calitatea produsului si de formula profesionala folosita.

Va recomand sa il incercati, insa va sfatuiesc cu drag sa aveti grija de unde il cumparati, intrucat se intalnesc multe replici in special in magazinele online.

Va imbratisez cu drag!

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment