Buna fetelor,

Chiar daca suntem inca la mijlocul verii, lucru indicat de temperaturile ce cresc in termometru vazand cu ochii, va propun astazi sa vorbim putin despre una dintre culorile de top ale toamnei: verdele kaki.


Totul a pornit de la aceasta fusta-pantalon peste care am dat atunci cand m-am ambitionat sa imi achizitionez un articol vestimentar in aceasta nuanta.

12

2

Iubesc fustele pantalon pentru ca ofera un aer misterios oricarui outfit, iar detaliul care m-a atras in mod special la acest articol vestimentar (pe langa culoare, desigur) este modelul de nasturi atasati pe partea din fata. In primul rand, deoarece imi aminteste de strictetea impusa de o uniforma militara, dar si pentru ca ofera tinutei un look structurat.

11

9

Cred ca nu este un lucru nou faptul ca kaki-ul este culoarea predominanta in uniformele purtate de militari, soldati s.a.m.d., insa ea este si culoarea vedeta de pe marile podiumuri de moda.

6

7

Metodele in care puteti integra aceasta culoare in tinuta voastra sunt extraodinar de diverse. Eu mi-am construit outfitul in jurul pantalonilor si nu am adaugat decat o camasa lejera crem, o pereche de pantofi oxford si o palarie in nuanta pantofilor. Cat mai lejer pentru vremea de afara…

1

3

Sfatul meu la final de vara… never take a strict uniform for granted! 😀

4

Love,
Ale

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment