Le-am facut o vizita fetelor de la Iconic Beauty Concept de curand si am revenit cu un short update legat de parul meu si de produsele pe care le folosesc pentru ca blondul meu sa fie constat delicios de minunat.

Daca nu ati fost alaturi de mine de la inceputul calatoriei parului meu cu Iconic Beauty Concept, dati rapid un click aici, aici si aici ca sa vedeti look-urile anterioare cu care am plecat de la ei.

Daca sunteti cu mine de la inceput, welcome back and thanks for being here! Astazi am pentru voi inca o poveste fericita legata de relatia dintre parul meu si echipa Iconic.

La 3 luni dupa ultima vizita la salon, le-am pasit din nou pragul pentru ca am vrut sa ofer parului un tuns si o reimprospatare a culorii.

Poza de BEFORE este aceasta.

salon iasi, blonde hair, short hair, hair color and haircut, iconic beauty concept iasi, beauty talk, natulique, organic hair

Putin ciufulita pentru ca eram proaspat spalata pe par si prea putin pieptanata, am ajuns la salon cu un par cu o lungime considerabil mai mare si cu o culoarea care in continuare se mentinea frumoasa.

Poza de AFTER este aceasta.

iconic beauty concept, salon iasi, blonde hair, short hair, hair color and haircut, iconic beauty concept iasi, beauty talk, natulique, organic hair

Dupa cum bine stiti (sau o sa aflati acum, daca nu stiti inca), de multa vreme incoace iubesc parul scurt si il tund pe al meu cat de des am ocazia. Asa am facut si la ultima vizita, desigur! Am taiat considerabil si am colorat parul intr-un blond cenusiu de vis! Ca de fiecare data am ajuns la salon fara o idee precisa asupra modului in care doresc sa arate viitoarea culoare de par, insa hairstylistul Iconic m-a ajutat sa iau decizia corecta.

iconic beauty concept, salon iasi, blonde hair, short hair, hair color and haircut, iconic beauty concept iasi, beauty talk, natulique, organic hair

E atat de important sa lucrezi cu un om care iti cunoaste parul, nevoile lui si preferintele tale! Acum am constientizat abia cat este de riscant sa tot sari de la un salon la altul si sa lasi pe toata lumea sa puna mana in parul tau. Legatura constanta cu un hairstylist in care ai incredere este de aur!

La fel de importante sunt si produsele care ajung in contact cu parul. Am lucrat in continuare cu Natulique si pentru decolorarea parului, si pentru colorare, tratament si spalare.

Acum, dupa o perioada atat de lunga de timp de testare a produselor Natulique (lucrez cu ei de aproape 2 ani de zile), poate ca veti avea mai multa incredere cand va zic ca sunt perfecte pentru bunastarea parului. Eu ma conving mereu ca produsele Natulique chiar pun pe primul plan sanatatea parului meu. Cu un minim de ingrijire acasa, reusesc cu produsele lor sa imi mentin parul puternic si plin de viata. Organic, sigur, profesional, sustenabil si reciclabil, toate cuvintele acestea marete le sunt atribuite pe merit.

iconic beauty concept, salon iasi, blonde hair, short hair, hair color and haircut, iconic beauty concept iasi, beauty talk, natulique, organic hair iconic beauty concept, salon iasi, blonde hair, short hair, hair color and haircut, iconic beauty concept iasi, beauty talk, natulique, organic hair

All in all am avut din nou o experienta faina alaturi de echipa Iconic Beauty Concept. Tocmai de aceea am si zis ca o idee buna ar fi sa scriu un articol unde sa imi insir gandurile si pozele. Cu siguranta voi reveni aici peste ceva timp si ma voi lasa inspirata de ele.

Keep an eye on their page! Au mereu in feed oferte tentate, giveaway-uri si transformari spectaculoase ale parului. As inspiring as it gets!

iconic beauty concept, salon iasi, blonde hair, short hair, hair color and haircut, iconic beauty concept iasi, beauty talk, natulique, organic hair

Kisses,

Ale

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment