La multi, multi ani cat mai creativi si frumosi, draga Iconic Beauty Concept! Iar tu, cititorule, daca iti doresti un par divin, ingrijit si sanatos, asa cum este si al meu, pune mana repede pe telefon si fa-ti o programare la salon. In saptamana aniversara 8-13 noiembrie gasesti toate serviciile din salon reduse cu 20%. Hurry up!

Holla, holla, chicos,

Another day, another visit to my favourite hair care salon, another HAIR LOVE STORY!

2 ani de Iconic Beauty Concept, 2 ani de colaborare fructuoasa alaturi de o echipa profesionista si calda, 2 ani de cand parul meu este mai sanatos si mai fericit ca oricand.

Mereu optez pentru o versiune de blond din catalogul ofertant de culori. Ma defineste cel mai bine, ce sa zic! Si stim cu totii cat de tricky e viata cu un par blond, si cat de greu se ingrijeste si se pastreaza sanatos si shiny. Poate ca suna cheesy si like a marketing ad, dar problemele mele cu parul blond chiar au disparut de cand frecventez salonul Iconic Beauty Concept, si de cand folosesc acasa produsele lor de ingrijire. You just have to try it to believe me, I guess.

Nu ma dezmint de la rutina si ma las pe mana specialistului din salon atunci cand opteaza pentru produsele de la Natulique. Decolorare, colorare, ingrijire si protectie. Intreg pachetul! Si cum as putea sa nu fac acest lucru cand vad cat de bine rezista parul meu in timp, cat de sanatos arata si cat de luminos este.

De Natulique v-am mai zis, dar va repet, ca sa intaresc ideea.

NATULIQUE  este o companie originara din Danemarca, o afacere de familie cu o istorie onesta si o pasiune pentru produse etice si sustenabile.

Aceasta companie utilizează cele mai pure ingrediente organice, oferind cele mai sigure produse din industria profesionala de ingrijire si colorare a parului, TRUE ORGANIC, VEGAN & NON-TOXIC, impreuna cu garantia ingrijirii profesionale si pastrand ca prioritate sanatatea parului, cu ajutorul formulelor organice | Certificate 360 | ZERO PPD | ZERO RESORCINOL | ZERO SLS | ZERO AMMONIA | 100% Parabens Free | 100% Grey Hair Coverage.

Toate produsele obtinute pe baza energiei eoliene vin în recipiente reciclabile, au la bază cel puțin 98,02% ingrediente naturale si sunt certificate organic 360BIOCERT, USDA Organic si Green Salon.

Stiti vorba aia cu let your hair do the talking? Ei bine, mergeti mai jos sa vedeti evolutia parului meu, indrazniti sa credeti ca ceea ce am share-uit este for real si mergeti la Iconic Beauty Concept sa va confingeti. Your hair will be forever grateful!

Hugs and kisses,

Ale

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment