Hello there ladies,

Pentru ca suntem in mijlocul unei veri toride, in care temperatura urca in termometre pe nesimtite, in articolul de astazi va propun sa va racoriti cu o inghetata facuta in casa.

 

Intr-adevar ne place sa ne expunem razelor soarelui, dar doar atunci cand avem la dispozitie o piscina plina de apa rece in care ne putem racori din cand in cand, in general, tindem sa cautam trucuri din ce in ce mai creative pentru a face aceste zile calduroase de vara ceva mai suportabile.

Tocmai din acest motiv, multe dintre noi nu putem spune ‘nu’ unei cupe de inghetata, iar daca se intampla sa facem asta, singurul motiv este silueta noastra. Ei bine, ce va propun eu astazi, este nu doar racoritor, dar si sanatos, deoarece reteta pe care v-o prezint este cat se poate de safe si nu ne afecteaza nicicum.

Cum de sunt atat de sigura? Pai nu am folosit decat 2 banane si un iaurt de 400g cu cel mai scazut continut de grasimi.

phpJWsF8WAM

Tot ce trebuie sa faceti este sa mixati foarte bine bananele impreuna cu iaurtul pana se ajunge la consistenta unui smoothie.

phpoGNahJAM

phpaalOWzAM

 

Puteti turna continutul in diverse forme haioase, puteti adauga diverse modele de bete pentru inghetata sau o puteti turna pur si simplu intr-un vas. Eu am ales sa umplu pe jumatate cateva pahare, pe care mai apoi le-am lasat la congelator timp de 1 ora, dupa care am fixat in mijlocul paharelor cate o lingurita.

phpgAHodeAM

 

Le-am lasat la congelator pentru inca 2 ore si… cam atat. Nici ca se putea mai simplu!

phpzqo8sMAM

 

Ce spuneti, o incercati?

Kisses, Ale

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment