Cand creezi o conexiune cu o mana de oameni profesionisti si calzi, care au grija de parul tau cum nu a avut nimeni vreodata, vrei sa ii tii langa tine cat mai mult timp. Colaborarea cu echipa Iconic Beauty Concept este una dintre cele mai dragi, si dureaza de mai bine de un an. Am zis-o si aici, si aici, insa o zic din nou: parul meu este fericit! si cand iese din mainile lor, si mult timp dupa aceea.

Hello, hello,

New hair, new season, new me. Happy me. Ma uit in oglinda si zambesc. Lungimea, culoarea, forma, totul este perfect la parul meu. Si asta pentru l-am lasat din nou pe mainile echipei Iconic Beauty Concept.

Proaspat tuns, spalat, vopsit si fericit. Am incercat o noua nuanta de blond tura asta. And I love it! Lungimea e la fel ca si data trecuta (adica aici) pentru ca sunt indragostita pana peste cap de ea si nu vreau sa ma mai paraseasca vreodata. Imi place, ati inteles asta!

Before the magic

iconic beauty concept, hairstyle, blonde hair, blonde girl, natulique, salon iasi

After the magic

iconic beauty concept, hairstyle, blonde hair, blonde girl, natulique, salon iasi

Dar ce imi place si mai mult este ca am partea de o super ingrijire si acasa (rapida si eficienta) datorita produselor Natulique. Am ajuns ultima oara la salon dupa mai bine de 5 luni. Nu l-am mai tuns, nu l-am mai vopsit in tot acest timp. Iar parul meu arata inca foarte bine. Varfurile nu erau distruse sau despicate iar culoarea s-a pastrat foarte bine.

Cum il ingrijesc acasa?

1.Sampon pentru volum

2.Masca pentru mentinerea culorii

3.Balsam pentru volum

iconic beauty concept, hairstyle, blonde hair, blonde girl, natulique, salon iasi

Toate produsele sunt din gama Natulique, si da! le recomand! Am facut un test la un moment dat si am pus on hold samponul lor si am folosit un altul, din comert. Nu credeam ca voi observa diferente foarte mari,  insa sunt. Cu Natulique parul meu chiar ramane cu volum vizibil dupa spalare, mai plin, cu aspect sanatos si nici nu se electrizeaza (cum am observat ca se intampla cu celalalt produs).

Dar si mai tare ma incanta masca de par pentru mentinerea culorii. Nu pateaza, este spornica si folosesc o cantitate foarte mica (o folosesc la fiecare spalare, o am mai bine de 1 an si inca mai am produs in recipient), se distribuie usor pe par, timpul de asteptare este de doar 2-3 minute iar blondul se mentine frumos. Samponul si balsamul l-am primit de la echipa Iconic, insa masca am cumparat-o. Si o voi recumpara iar cand se termina pentru ca nu am intalnit un produs mai bun.

iconic beauty concept, hairstyle, blonde hair, blonde girl, natulique, salon iasi

Recomandarea pentru produsele Natulique este din inima. Asa cum este si recomandarea pentru echipa Iconic Beauty. Pe instagram ei posteaza rezultatele pe care le obtin, precum si diverse oferte faine. Ar fi pacat sa nu ii urmariti.

Hugs and kisses pana data viitoare!

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

2 Comments

  1. Pingback: Iconic Beauty Concept is all about gorgeous hair - Stand for Fashion

  2. Pingback: Sustainable beauty - Stand for Fashion

Write A Comment