Orele petrecute la salonul de infrumusetare sunt preferatele mele! Iar atunci cand ai in jurul tau oameni in compania carora te poti relaxa si in care ai incredere, te lasi pe mana lor, inchizi ochii si profiti de cateva ore de rasfat doar pentru tine. Asta am facut si eu acum cateva zile cand am fost, din nou, in vizita la Iconic Beauty Concept, for a little hair&make-up treat !

Am avut un mic eveniment zilele trecute asa ca le-am facut o vizita fetelor de la Iconic Beauty Concept pentru un makeover ca la carte. Hair&make-up – am lasat totul pe mainile lor pricepute.

hair&make-up, iconic beauty salon, salon iasi, make-up iasi, par iasi, makeover

 

Eu v-am mai vorbit super incantata despre ei aici (atunci cand le-am trecut pragul pentru prima data si am avut parte de o schimbare de look), si aici (cand m-am indragostit din nou de parul meu, de culoarea lui si de cum s-a aranjat in urma tratamentului fetelor).

De data aceasta parul meu a fost doar coafat putin (buclele lejere sunt always a go-go pentru mine), iar focusul a fost pus pe make-up. Asa am cunoscut-o mai bine pe Ramona, owner si make-up artist la Iconic Beauty Concept. O persoana calda si placuta, cu care am rezonat din primul moment.

Ramona are o experiența de peste 15 ani in industria Beauty. Cea mai mare parte a laturii sale profesionale, a dezvoltat-o in Londra, unde timp de peste 13 ani a reprezentat branduri beauty de lux si s-a certificat si specializat continuu in arta machiajului, facand parte chiar si din echipa sponsored de backstage a renumitului seminar The Masterclass – by Mario Dedivanovic.

De asemenea, a participat in calitate de Make-up Artist si la majoritatea evenimentelor, trade show-urilor, seminariilor etc la care te poti gandi ca au loc in UK (și nu numai): IMATS, London Fashion Week, Fashion TV, evenimente Vogue, festivaluri etc si bineinteles evenimente british private.

hair&make-up, iconic beauty salon, salon iasi, make-up iasi, par iasi, makeover

hair&make-up, iconic beauty salon, salon iasi, make-up iasi, par iasi, makeover

Nici nu am simtit cat de repede a trecut sedinta de make-up! Iar rezultatul, oh, rezultatul! Minunat a fost si minunat m-am simtit intreaga zi! Numarul de selfie-uri din telefon din ziua respectiva atesta acest aspect :D. Ah si pozele de mai jos de BEFORE and AFTER.

hair&make-up, iconic beauty salon, salon iasi, make-up iasi, par iasi, makeover

Iubesc cand make-up artistul cu care lucrez asculta si dorintele mele, imi scoate in evidenta trasaturile si are rabdare cu mine si curiozitatile mele. Am furat unul, doua trucuri de make-up, am aflat lucruri noi despre produsele pe care le stiam deja si am intrat in contact cu produse de care nu mai auzisem pana atunci.

Asa am aflat de Phyt’s Make-up, prima gama de make-up organic complet certificata Cosmebio de catre Qualite’ France. Produse 100% organice, sanatoase, blande cu tenul, fara silicon, fara parabeni, parfum sau coloranti. Eu m-am indragostit de pigmentii lor in culori puternice si de rujurile cremoase pe care Ramona le-a folosit si pentru make-ul pe care mi l-a facut. Urmeaza sa testez si alte produse din gama Phyt’s si revin cu detalii atunci.

hair&make-up, iconic beauty salon, salon iasi, make-up iasi, par iasi, makeover hair&make-up, iconic beauty salon, salon iasi, make-up iasi, par iasi, makeover

Pana una, alta, am plecat de la salon cu un zambet imens pe fata, un hair&make-up on point, si cu o buna dispozitie contagioasa. Am imbracat o rochie rosie ca focul si am plecat increzatoare si fericita catre eveniment.

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment