Rutina mea de curatare si de ingrijire a tenului la final de zi este una destul de simpla, pentru ca nu doresc sa imi incarc tenul cu prea multe produse, asa ca merg pe varianta simple is better. Cred ca nu este zi in care sa nu vad spot publicitar la un alt produs de ingrijire si infrumusetare, asa ca si eu variez destul de des brand-urile pe care le folosesc pentru ca sunt curioasa cum se comporta pe tenul meu si ce imbunatatiri ii poate aduce. Zilele acestea am primit spre testare noua gama Gerovital Plant, ce contine Complexul Poliplant Microbiom Protect.

Hey, hey,

Let’s talk skin care for just a minute!

Fie ca esti o iubitoare inraita a produselor de make-up sau nu, la final de zi cred ca fiecare dintre noi foloseste cel putin un produs pentru curatarea si ingrijirea tenului.

La mine treaba sta destul de simplu, si ofer tenului meu doar ce cere, in principiu: curatare, hidratare, cate o masca din cand in cand sau un ser concentrat care sa poata lucra din interior spre exterior.

Zilele acestea imi rasfat tenul cu noua gama Gerovital Plant ce vine cu un adaos inovator: Complexul Poliplant Microbiom Protect, format din Equibiom, extract din radacina de brusture si un complex natural de plante din flora locala, care diminueaza reactivitatea pielii si procesele inflamatorii, protejand Microbiomul – format din totalitatea bacteriilor bune si rele de pe suprafața pielii – care este unic si specific fiecarui om. Acesta are un rol foarte important in cresterea imunitatii si de protectie a organismului impotriva bacteriilor daunatoare, astfel pielea este mai sanatoasa si capabila sa se regenereze.

gerovital plant, farmec, review produse, romanian cosmetics, apa micelara, crema hidratanta, ser pentru ten, poliplant microbiom protect

Asa ca ritualul meu din ultimile seri este format din 2 pasi simplii:

1.Curatarea tenului (chiar daca am folosit make-up sau nu pe parcursul zilei. Sa nu credeti ca daca nu aplicati make-up intr-o zi tenul vostru ramane perfect curat. Mici particule de praf sau alte componente poluante isi gasesc imediat locul pe tenul vostru. Faceti un test si la finalul unei zile in care nu ati purtat nimic pe ten, stergeti fata cu o cotoneta stropita cu apa micelara. Nu ramane prea curata, nu-i asa?). Apa micelara din noua gama Gerovital Plant curata bland fata, ochii si buzele, prin captarea de catre micele a machiajului, sebumului sau a altor impuritati. Dupa ce tenul meu ramane perfect curat trec la pasul 2.

gerovital plant, farmec, review produse, romanian cosmetics, apa micelara, crema hidratanta, ser pentru ten, poliplant microbiom protect

2.Hidratarea si ingrijirea tenului

Aici am doua variante pe care le tot alternez. Fie folosesc crema hidratanta din aceeasi gama, fie imi aplic serul Shine and Vitality booster.

In ceea ce priveste crema, lucrurile stau destul de simplu. O singura aplicare, intr-un singur strat este mai mult decat necesara pentru a-mi pastra tenul hidratat la un nivel optim pe tot parcursul noptii.

gerovital plant, farmec, review produse, romanian cosmetics, apa micelara, crema hidratanta, ser pentru ten, poliplant microbiom protect

Cand nu aplic crema in rutina mea de seara, ma las pe mana serului pentru o regenerare accelerata, masandu-l usor in piele. Absorbtia este foarte rapida, consistenta serului este una fluida, iar eu il folosesc singur si nu il asociez cu alte produse de ingrijire.

farmec, review produse, romanian cosmetics, apa micelara, crema hidratanta, ser pentru ten, poliplant microbiom protect

Toate cele 3 produse din gama Gerovital Plant, contin pana la 96% ingredienre de origine naturala si lupta cot la cot pentru revitalizarea tenului, stimularea respiratiei celulare, precum si pentru restabilirea echilibrului microbiomului pielii. Aceste produse sunt recomandate doar pentru persoanele ce au ten mixt sau normal.

Thanks for reading this!

Hugs,

Ale

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment