Buna fetelor,

Va spuneam in cel mai recent post din categoria Travel (daca nu l-ati citit inca, il gasiti aici) ca nu am stat in Köln decat jumatate de zi, deoarece cealalalta jumatate am petrecut-o in Düsseldorf.

Düsseldorf este capitala si unul dintre cele mai mari orase ale landului Renania de Nord-Westfalia. Este recunoscut pentru numeroasele centre de afaceri,financiare si pentru targurile de moda.

phpbWFKMSAM

Stiind ca nu avem foarte mult timp pentru a colinda orasul, ne-am indreptat de cum am iesit din gara catre zona de promenada de-a lungul Rinului, cu aparatul in mana, pentru a imortaliza cat mai multe imagini in drumul nostru.

phphC8ZZ5AM

php561A10AM

phpfxUptAAM

php1iBmMBAM

Soarele ne-a insotit si aici si am avut parte de cea mai minunata priveliste atunci cand am ajuns la Konigsallee, un bulevard imens impartit de o apa ingradita de cei mai frumosi copaci. Creeaza o atmosfera de poveste intr-adevar, si ce mai spui ca de-a lungul bulevardului, in paralel cu aceasta priveliste minunata, se afla unele dintre cele mai minunate magazine ale celor mai mari case de moda din lume, precum Dior, Tiffany, Hermes etc. Just dream about being able to shop here!

phpWj70fcAM

Imaginea surprinsa pe malul raului Rin nu a fost insa mai putin minunata. Terase dintr-un capat intr-altul al malului, spatii verzi unde oamenii asteptau apusul zgomotosi, biciclete ce isi faceau loc printre trecatori, ai fi crezut ca toti si-au dat intalnire sa petreaca o seara frumoasa pe malul raului.

phpxHo9ovAM

phpy3WMmiAM

phpJrsdZsAM

phpJgqpKiAM

phpeZN8kmAM

php7wIePSAM

Nu am ratat nici plimbarea pana in varful turnului de televiziune, de unde am reusit sa captam cateva imagini din panorama orasului care se intindea in jurul nostru.

phppfSy9tAM

phpYKeC31AM

phpToRrYlAM

phpC4T9DuAM

phpa1sjCJAM

All in all a fost un timp petrecut cum nu se poate mai bine si un mod perfect de a incheia o zi plina.

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment