“Jewelry is like the perfect spice-it. Always complements what’s already there”. Nu stiu cui apartine aceasta afirmatie, insa mi se pare un mod cum nu se poate mai potrivit de a defini o bijuterie.

Ce e drept, daca stau si analizez cu atentie aceasta idee, intr-adevar sunt de parere ca un lantisor frumos lucrat, ce se aseaza delicat la baza gatului, il complimenteaza minunat, subtiindu-l si atragand cu siguranta pareri admirative asupra lui. Ori un inel asezat aparent intamplator pe unul dintre degete, parca le face mai gratioase si mai gingase.

Nu intamplator am inceput sa va vorbesc despre bijuterii, ci pentru ca saptamana trecuta am avut un prim contact cu ce s-a dovedit a fi un adevarat “Faurar de fericire”, si anume brandul local, Coriolan.

Am participat zilele trecute impreuna cu o parte din blogeritele din Iasi, la deschiderea celui de-al treilea magazin de bijuterii Coriolan din Iasi, in Centrul Comercial Felicia.

A fost o experienta noua pentru mine, si una extraordinar de placuta, pentru ca sa fim seriosi, ce femeie nu se simte minunat atunci cand este inconjurata de bijuterii ce iti iau ochii prin stralucirea diamantelor, a pietrelor pretioase sau semipretioase?

Am aflat cu drag ca toata povestea aceasta magica are o traditie de 20 de ani deja, si ca sunt pe locul I in ceea ce priveste verighetele si inelele de logodna. Pe langa acestea insa, chiar daca nu sunteti brides to be, puteti gasi cateva colectii impresionante de bijuterii din aur, atat modele clasice cat si moderne, bijuterii cu rubine, smaralde, diamante, safire, sau chiar cuart, topaz sau perle.

Detaliul care m-a captivat cel mai mult este conceptul numit “Cuvinte de aur”, care ce presupune de fapt? Ai un nume, o initiala sau un cuvant indragit pe care doresti sa il transformi intr-un pandantiv, o bratara sau o pereche de cercei? Ei bine, Coriolan iti indeplineste aceasta dorinta cat ai clipi, iar daca optezi pentru aceasta varianta de bijuterie, iti ofera in dar un diamant de 0.01 carate. Nu-i asa ca sunt minunati?

Cu siguranta mamele, bunicile , prietenele si surorile voastre se vor simti extraordinar de rasfatate cu o bijuterie deosebita ce le caracterizeaza in intregime. Si nici macar nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste serviciul de gravare sau reparatii, pentru ca iti pun si aceste lucruri la dispozitie.

Va las mai jos cateva poze surprinse la evenimentul de vineri.
O seara de poveste va doresc!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment