Buna fetelor,

First of all, incep prin a va trimite cea mai calduroasa si mai primavaratica imbratisare virtuala, alaturi de cele mai dragute ganduri. Sarbatori frumoase sa aveti, cei ce sarbatoriti zilele acestea Pastele si o primavara superba pentru cei ce sarbatoresc doar venirea acestui anotimp minunat.

php3pY3vFAM

php6PuP8GAM

php6w3497AM

Mi-am intitulat articolul “Postcards from Brugge”, pentru ca atunci cand rasfoiam printre sutele de poze facute in acest oras frumos, nu am putut sa imi suprim ideea (cam la fiecare in parte) ca ar fi o vedere foarte draguta. Si dupa ce treceti prin pozele pe care le-am ales sunt sigura ca veti fi de aceeasi parere.

php52tPNcAM

php475ry7AM

phpFeYHJUAM


Brugges este un oras cum nu am mai vizitat pana acum. Este minunat, este de poveste. Cu fiecare straduta parcursa, cu fiecare casuta clasica belgiana, simteam ca fac parte dintr-o lume cu totul diferita, parca eram pe un platou de filmare.

phpIXB90vAM

phplGAQ88AM

phpnFjRhpAM

Ulterioarele cercetari m-au informat ca este cel mai mare oras din regiunea flamanda din Belgia iar centrul istoric, pe care il regasiti in pozele mele, este inclus in Patrimoniul mondial UNESCO.

phpocAOJLAM

phppjY4gFAM

phpRokclIAM

Orasul este strabatut de cateva canale de apa, fapt pentru care turistii il numesc uneori Venetia Nordului,alaturi de Amsterdam si Stockholm.

phpsXQfwqAM

phpV9eAm9AM

phpwO7ms8AM

Il gasesc ca fiind locul ideal pentru o mini-vacanta in care iti doresti relaxare si reincarcare cu energie. Zecile de stradute pietruite si parcurile de pe marginea apelor, iti pot transforma plimbarile zilnice in niste experiente frumoase. Amesteca-te printre turisti si intra in zumzetul locuitorilor, ia neaparat cu tine o camera foto si viziteaza Brugge-ul primavara!

phpxtOxATAM

phpypJT8VAM

phpzRCvKqAM

V-am convins sa il vizitati, asa este?

 

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment