BazART e o experienta, o traire la care fiecare dintre voi ar trebui sa fie partas, macar o data in viata…

BazART este despre oameni frumosi ce se implica cu sufletul si cu totul lor. BazART este despre Ramona si Andreea, doi oameni deosebiti si din cale afara de minunati.

Am experimentat si eu cea de-a doua editie BazART, si am trait adrenalina bloggerilor de fashion din Iasi dar si din tara, care si-au pus la bataie entuziasmate o mare parte din garderoba, a bandului We Singing Colors care ne-au facut corpul sa vibreze la fiecare nota muzicala atinsa, a designerilor de top pe care i-am avut alaturi de noi: Ioana Ciolacu si Mihaela Glavan, si nu in ultimul rand, am experimentat toate traierile voastre, dragi cititori, care v-ati rupt din timpul vostru si ati fost alaturi de noi in ziua evenimentului.

BazART te transforma intr-un negociator aprig si te tine in priza incontinuu  (am visat preturi, reduceri si oferte cateva nopti bune dupa eveniment :)) ). Noroc cu cei de la Cafeneaua Piata Unirii care ne-au pregatiti short-breakuri cu mancare delicioasa.

Nu in ultimul rand, BazART este despre socializare si despre crearea unor legaturi frumoase cu oameni faini. Cred ca aici este castigul cel mai mare <3

Daca nu ati reusit sa ajungeti, va invit sa traiti evenimentul prin imaginile surprinse de fotograf. O seara faina sa aveti!

Kisses,

Ale

img_5632

img_5358

img_5630 img_5624 img_5626 img_5625 img_5623 img_5628 img_5627

img_5620 img_5618

img_5374

img_5617 img_5621

img_5388

img_5622 img_5629

 

 

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment