Hello ladies,

Revin cu un nou outfit in care vedeta este fustapantalon. Da, au fost multe grade cu minus in ziua in care m-am decis sa o pozez, si intr-adevar nu am rezistat mai mult de 20 de minute, dar am tinut neaparat sa va arat si voua noua achizitie.

1

 

Well, achizitie e cam mult spus, pentru ca perechea aceasta de pantaloni este un model confectionat recent de catre my adorable and creative mom.

Fusta-pantalon sau culottes cum este cunoscuta in industria fashion a fost una dintre piesele vestimentare de baza ale anilor ’80 si a fost creata pentru a le oferi femeilor o mai mare libertate de miscare, in timp ce le ajuta sa isi mentina feminitatea prin crearea iluziei de fusta.

2

In timpul research-ului meu in ce priveste acest obiect vestimentar am dat si peste o scurta istorie cu privire la fusta-pantalon. Au fost cateva lucruri noi pe care le-am aflat si de aceea va las si voua trimiterea la site (aici), poate vi se va parea interesanta.

3

Pantalonii au reprezentat pana la inceputul secolului XX un simbol al masculinitatii, fiind de neconceput ca o femeie sa imbrace o asemenea piesa vestimentara.

4

In zilele noastre insa ,in magazine poti gasi modele pentru toate gusturile si siluetele. De ultra-scurt pana la maxi, la cele imprimate sau foarte colorate, fusta pantalon este reinventata si promite sa devina piesa cheie a celor mai cool si surprinzatoare outfit-uri.

5

O piesa usor de purtat, dar si extrem de usor de asortat, mai feminina ca o pereche de pantaloni, mai comoda ca o fusta clasica, fusta pantalon are o eleganta aparte, in ciuda unui prim aspect casual. Este potrivita atat unui stil relaxat de zi, insotita de o pereche de balerini simpli si o camasa vaporoasa,  cat si tinutelor glam de seara, asortata celor mai inalte sandale din garderoba si top-urilor fara spate.

6

In ceea ce ma priveste, am ales sa adaug acesti pantaloni de culoare verde-marin unei tinute all-black, tocmai pentru a-i scoate cat mai bine in evidenta. I completed the outfit with a matching fur band si iata-ma integrata perfect in peisajul de afara.

7-

Voi aveti in garderoba un astfel de obiect vestimentar?

 

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

2 Comments

    • dobaalexandra Reply

      Thank you my dear! Sper sa gasesti ce cauti si neaparat sa postezi pe blog. Sunt curioasa cum ii asortezi. Te pup

Write A Comment