Hello pretties,

Iarna aceasta am simtit-o mai nemiloasa si mai rece ca oricand. Temperaturile au fost constant cu multe grade cu minus, incat chiar si cand scoteam capul pe fereastra nasul imi ingheta in cateva secunde, orasul a fost cufundat constant in balti inestetice, in care era aproape imposibil sa nu calci si sa nu te murdaresti pana la gat, iar in trafic este un haos extraordinar, chiar si in cazul pietonilor.

Cu gandurile acestea in minte si cu o energie debordanta, mi-am pus la punct un “to-do list” pentru zilele in care iarna ma tine captiva in casa.

5 things to do at home on a messy winter day:

1. Gateste un lunch pe care nu l-ai mai facut niciodata, si imparte-l cu o persoana draga. Sugestia mea pentru tine este o Tarta alsaciana vegana, pe care o gasesti aici, pe blogul Ilincai.

2. Pregateste-ti o ciocolata calda delicioasa, pe care sa o poti acompania unei carti bune, intr-o seara tarzie. Mi-a atras atentia acum cateva zile, reteta aceasta de ciocolata calda, de la Adi Hadean. Eu mi-am propus sa o incerc zilele acestea.

3. Daca esti o iubitoare de fashion, ca si mine, iti propun sa te joci cu hainele din garderoba ta si sa alcatuiesti lookuri cat de diverse, pe care sa le poti utiliza ulterior. “Mix and match”, i-am spus acestui joc, si este preferatul meu momentan :D. Mai jos, gasesti si cateva poze cu unul dintre lookurile propuse de mine.

4. Da un search pe Pinterest si cauta un proiect Do It Yourself care sa iti placa. Eu am o obsesie zilele acestea pentru jeansii cu broderie florala, asa ca amn dat fuga la mercerie si mi-am luat cateva flori pe care sa le pot atasa unei perechi de blugi. Stay tuned for more!

5. Organizeaza un spa la tine acasa- doar pentru tine. Fa-ti un scurb facial, umpleti cada cu apa fierbinte, toarna cateva picaturi din uleiul preferat si cateva din gelul pentru spuma. Pune-ti pe fundal muzica preferata, aprinde cateva lumanari si relaxeaza-te cat cuprinde.

Besos,

Ale

Am purtat:

* Pantofi – Gamiss

* Jeans – Pull&Bear

* Camasa – outlet local

* Pulover – Papaya

 * Geanta – outlet local

* Turban – Primark

Author

Who am I? Well, you see, I’m just this girl that’s overly attached by her clothes and her necklaces, and likes to ‘work’ daily on how to style them up; I’m that girl that likes reading and actually complete ‘do it yourself’ projects; I’m that girl that wants to travel the whole world; I’m that girl that loves good food; and on top of that, I’m that girl that works in a belgium chocolate shop. And I just want to share this with all of you, guys. So welcome in my life, pretty readers. Lots of hugs, Ale

Write A Comment